Ontdek onze kwaliteiten!

Binnen en buiten schilderwerken.

Onze passie is ervoor zorgen dat u 100% tevreden bent met het schilderwerk van uw woning, wij vinden het belangrijk om elk detail mooi af te werken zodat u lang van een mooi en strak eindresultaat kan genieten. Dit zowel voor binnen als buiten.

 

Wij kiezen er steeds voor om enkel te werken met de professionele en gekende A merken en materialen, om zo het beste en duurzaamste resultaat te mogen afleveren. Bekijk zeker onze realisaties, deze worden geregeld bijgewerkt.


 

Quickstep parket, laminaat & vinyl

Als gecertificeerde plaatser van Quickstep, plaatsen wij parket, laminaat & klikvinyl.

 

Deze zijn enorm onderhoudsvriendelijk, kwalitatief, duurzaam en zelfs waterbestendig! Ontek de verschillende mogelijkheden en ontwerpen die bij uw woning passen!


 

Houtverzorging: beits & vernis

Hout is een levend product en vraagt tijdig wat onderhoud,

bescherm en onderhoud het op de juiste wijze, zo gaat jou houtwerk het langste mee en kan je er jarenlang van blijven genieten.

Renovaties & totaalprojecten.

Een geheel nieuw project?

Maar u weet niet goed hoe u er verder mee moet?

Wij werken samen met externe firma's die wij zorgvuldig hebben uitgekozen om mee samen te werken, zo kunnen wij steeds het beste werk garanderen aan mensen die beroep doen op onze diensten.

Extra's & andere:

Decoratieve schildertechnieken

Onderhouden van binnen- & buitenschilderwerk

Herstellen van bv: waterschade of schimmelplekken

Een speciale aanvraag? Wij luisteren graag naar uw wensen!

Wij hechten alle belang aan een goede klantenservice, niet alleen tijdens het uitvoeren van werken maar ook ervoor en erna.

Daarom bieden wij gratis kleuradvies aan en kan u bij ons terecht voor een vrijblijvende prijsofferte op maat.

Gyproc

Gyproc brengt eindeloze mogelijkheden om jou interieur te kunnen ombouwen hoe jezelf wilt!

 

Snel, duurzaam en een goede oplossing!

 

Raamdecoratie

Wilt u de warmte en gezelligheid van hout verwerken in uw interieur, dan biedt onze authentieke collectie houten lamellen de oplossing. U kunt kiezen uit een breed gamma aan beige- en bruintinten. Ze zijn ook te verkrijgen in vele RAL-kleuren. U vindt vast en zeker een tint die perfect bij uw interieur past en de warme sfeer schept waar u naar op zoek bent.

 

Met onze lamellen haalt u meteen een vleugje exotiek in huis. Ook voor restaurants en eetcafés is deze binnenzonwering zeer geschikt.

Exclusive Plint

Deze exclusieve plinten geven nog het fijnste maar toch grootste detail aan jou interieur.

Verschillende mogelijkheden verkrijgbaar, geplaatst met een perfect verstek in de hoeken.

Verkrijgbaar in onbewerkte staat, in grondlaag of volledig afgelakt, deze kunnen ook na plaatsing geschilderd worden naar wens.