Wie ben ik?

Mijn ervaringen en waarden.

Als zaakvoerder, Jordy Van de Velde, vertel ik u graag wie ik ben en wat mijn achtergrond is in de schilderswereld.

 

Voor mij is het allemaal bij mezelf begonnen, ik was altijd nieuwsgierig naar de vele mogelijkheden van verven en interieurzorg, door zelf te proberen en te leren zette ik al snel stappen naar kennis en ervaring. Maar in mijn ogen was dat niet genoeg, mijn nieuwsgierigheid in het vak was te groot en daarom ben ik mij gaan uitleven in enkele opleidingen en dat heeft mijn vakkennis nog meer doen uitbreiden naar waar ik vandaag sta.

 

Ook zult u zich misschien afvragen waarom er in mijn logo en huisstijl deze geverfde handen zijn verwerkt?

Ik hecht alle belang aan klantenservice en wou daarom opvallend en origineel uit de hoek komen door de mensen te laten zien dat schilderen voor mij veel meer is dan enkel werken met een kwast of roller en daarom heb ik mijn eigen handen laten fotograferen.

Mijn doel is om artistiek uit te drukken dat ik mijn werk met hart en ziel uitvoer en alle wensen van mijn klanten wil waarmaken.

 

Ook heb ik geleerd dat elk huishouden en elke thuissfeer uniek is waardoor iedereen wel andere interesses heeft.

Waarom u voor mij zou kiezen?

Zoals u al kon lezen, hecht ik alle belang aan klantenservice, wij hebben zorgvuldig onze collega's uitgekozen om mee samen te werken zodat wij steeds de beste en duurzaamste prestaties kunnen afleveren aan mensen die beroep doen op onze diensten.

Wij verkiezen om enkel samen te werken met de professionele en gekende merken om zo de kwaliteit van onze werken en ook uw gezondheid te garanderen.

Ten slotte is het altijd beter voor beide partijen om iemand in te schakelen waar je een goed gevoel bij hebt.